EEN NIEUW BUKBUK?

In November is de verbouwing van de grote zaal van Buk Buk begonnen. BukBuk opende haar deuren in augustus met van Dik Hout.


De verbouwing is af. Zowel de zaal als het café kenmerkt zich door nieuwe kleuren, een nieuwe vloer, een nieuwe afzuiginstallatie en nieuwe bars. Het hoofdpodium van de grote zaal is qua indeling iets veranderd. Het is breder geworden omdat de 'theaterboog' is verwijderd. Verder is het podium minder diep daar er zich nu berghokken bevinden welke een geluidswerend effect hebben, maar het podium is deels mobiel te verlengen. De bar in de zaal staat niet meer achterin de zaal, maar bevind zich nu aan de zijkant. Zoals dat vroeger ook al was. (Voor de echte Buk kenners).

Het voorcafé van BukBuk is wat betreft de indeling volledig veranderd. Het podium heeft de plek van de voormalige bar. De nieuwe bar is geplaatst op de plek van het oude podium. De deuren naar de zaal vanuit het café zijn geluidsisolerend gemaakt, zodat zowel in het café als in de zaal afzonderlijke activiteiten kunnen plaatsvinden. Ook het kantoor, het epicentrum van BukBuk en Tendenz (het tienergedeelte) moest aan een verbouwing ten grondslag gaan en deze is zo'n tweemaal vergroot. Een grootschalige verbouwing dus, zodat in de toekomst het bruno gebouw haar medewerkers en haar publiek nog lang van dienst kan zijn.

Aan de rechterzijde bevinden zich maandelijks verschillende plaatjes welke inzicht geven in de voormalige verbouwing en hoe BukBuk er nu uit ziet. Klik op de plaatjes om ze te vergroten. Wanneer je met de muis op een plaatjes blijft staan krijg je een korte omschrijving.

BukBuk aan de voorzijde
Een extra stuk kantoor
De anti-geluid sluis aan het parkeerterrein
geluidsdichte tussendeuren
Vernieuwde afzuiginstallatie zaal