UITFO November 1998


Zaterdag 7 nov. HQ-Festival:  

Café open: 21.00 uur

Entree: 7,50

 

Vrijdag 13 nov.


TNT-Club  

Café open: 21.00 uur

Entree: 10,--

Zaterdag 14 nov. TROCKENER

KECKS

+ TRIO BIER

 

Zaal open: 21.00 uur

Entree: 12,50

 

Zaterdag 21 nov.KRANG! + BONER  

Zaal open: 21.00 uur

Entree: 10,--

 

Vrijdag 27 nov.

Hakkuhbar  

Zaal open: 21.00 uur

Entree: 10,--

 

Zaterdag 28 nov.

 


Metalfestival:

HORIZON + SEVEN OF ELEVEN

 

Zaal open: 21.00 uur

Entree: 15,--

 


 

Datum: Zaterdag 7 november

Entree: 7,50

Café open: 21.00 uur

 

HQ Festival:

Vijf regionale topbands in de Buk

Onder de noemer HQ-festival organiseert de BukBuk wederom een festival voor de top van de regionale bands. Deze keer doen mee: 'The Fucking Virgins', die fantastische punkmuziek maken met een ska invloed, deze maagdjes komen uit de Zaan en omstreken. Dan hebben wij 'Herb's Excellent Adventure' een veelbelovende band uit Purmerend met hun melodieuze, zwaar groovende en bij vlagen bombastische rock met veel gevoel voor entertainment. 'Drabber' heet de volgende band die wij voor U in petto hebben; het volgende over hun demo,"...bevat pakkende Nederlandstalige rocknummers, die onverstaanbare regiopop en puberaal gemijmer voorbijstreven", klinkt prima, lijkt ons. Dan hebben we ook nog de heavy/black metal-band 'In Ruins',die opgerezen uit de donkerste diepten der lage landen de scene beïnvloed met symfonische en klassieke grootheden. En als laatste 'Glue in the Jelly' bekend in de regio West-Friesland, maakt daar prachtige, lekker-in-het-gehoor-liggende-pop-liedjes en komt ons nu zalig maken met hun droomnummers.


 

Datum: Vrijdag 13 november

Entree: 10,-

Zaal open: 21.00 uur

 

TNT-club:

div. D.J.'s o.a. Wilfred en Ritz

Dansavond met club, mellow en trance.

 

BUKBUK op het world wide web (WWW)
Toets de volgende combinatie in en aanschouw het digitale BUK genot

http://huizen.nhkanaal.nl/~bukbuk


 

Datum: Zaterdag 14 november

Entree : 12,50

Zaal open: 21.00 uur

 

TROCKENER KECKS

+ TRIO BIER

Wie de Tröckener Kecks nog nooit heeft gezien heeft nu nog een kans. Misschien wel de laatste kans. De keizers van de nederrock worden namelijk oud. Niet dat de show er minder energiek door is, integendeel, in de loop der jaren hebben de Kecks alleen maar gewonnen aan techniek en gevoel. Maar toch, ze worden oud. Misschien dat ze er wel een keer mee ophouden. Je weet het niet. Opzwepende haren, wild bier dansen, duiken, gillen, KA... BOEM, BOEM... KA! Buikschreeuwen, rollen over het podium stikkend in de microfoon je ingewanden uit je lijf gillen... Ze bestaan al best lang, die Kecks. Vroeger heetten ze Ben Cramer is een lul, maar dat mocht niet van de radio. Kun je nagaan hoe lang dat geleden is. BEN CRAMER IS EEN LUL BENCRAMERISEENLUL!!! Hoe vaak moeten ze dat nou nog zeggen #$***@]^?. >>> ###!!!Yeah, Yeah, Yeah en nog eens Yeah! Geef dat bier es door man, slome en speel je ballen uit je lijf met die vuuu- TWANG!!!- uuuuurrode gillende gilgitaar van je! Yeah. Celebrating life with the rock & roll spirit raging inside your soul!!! Dus. Ze hebben trouwens al aardig wat CD's gemaakt, de Kecks. Misschien is de laatste CD wel de laatste CD. Je weet het eigenlijk gewoon niet, met die Kecks. Overigens tegenwoordig ook regelmatig voor radio en TV zijn het vijftal van Trio Bier: zoals bij "Laat de Leeuw" en "Barend en Van Dorp". Samen met deze moderne smartlappenband Trio Bier zal de Trockener Kecks een ouderwets feestje weten te bouwen in de Buk. In ieder geval kan vanaf heden voor het eerst een positief antwoord gegeven worden op de vraag: Waar kunnen wij ons douchen?


 

Datum: Zaterdag 21 november

Entree: 12.50

Zaal open: 21.00 uur

 

KRANG + BONER

Andre Manuel is een veelzijdig talent. Niet alleen staat hij bekend als een Keiharde Kabaretier, hij bemoeit zich ook met muziek. En wat voor een muziek. Na het eerst geprobeerd te hebben met de band Fratsen maakte hij onder de naam Krang een soloplaat. En wat voor een plaat.

Opgenomen met een eenvoudige casetterecorder in een soort schuur brengt Krang het beste in de luisteraar naar boven. (...) Spitsvondige teksten over van alles en nog wat worden gebracht op een kamerbrede ondergrond van Captain Beefheart, G.Love & The Special Sauce en Jaques Brel. Oor: "Een zeldzaam overtuigend pleidooi voor een groots en meeslepend leven."


 

Datum: Vrijdag 27 november

Entree: 10,-

Zaal open: 21.00 uur

 

Hakkühbar

Dansavond met gabberhouse

 

Datum: Zaterdag 28 november 1998

Entree: 15,-

Zaal open: 21.00 uur

 

Metalfestival met; HORIZON + SEVEN OF ELEVEN

Metal is in Noordholland nog altijd de meest geliefde muzieksoort... De vele metalbands die de kop op blijven steken getuigen daarvan. Seven of Eleven bijvoorbeeld, een formatie uit Castricum, Alkmaar en Heiloo. Een deel van de bezetting is afkomstig van het eens zo roemruchte Evisceration. De stijl echter niet: veel harder, sneller en heftiger, meer richting Rammstein en Machine Head. Het andere deel van de het helaas te vroeg ter ziele gegane Evisceration doet mee met Horizon, uitgebreid met onder andere Pieke Kops. Laatsgenoemde speelde eens in Goat, de legendarische, doch helaas eeneens te vroeg ter ziele gegane punkmetalformatie uit Heiloo die in korte tijd een grote aanhang verwierf doch wegens interne meningsverschillen de instrumenten aan de wilgen moest hangen... Horizon is deze zomer naar Finland geweest. Daar speelde de heren als hoofdact op een festival, en tot tevredenheid van de vele duizenden bezoekers. En dit terwijl het in Finland jeukt van de metal... Kun je nagaan. Binnenkort naar Engeland. Daar weer eens kijken, beetje optreden, demo'tje opnemen, beetje rondhangen, beetje leuren met die demo bij platenmaatschappijen...

 

POPKOOR
Een nieuwe herfst, een nieuw geluid. Het popkoor gaat van start een gezellige en muzikale besteding van de vrije tijd. Wat is het popkoor? Dat is helaas geheim... Nee, even alle gekheid op een stokje; het popkoor is een koor dat zich, gek genoeg, bezig houdt met het uitvoeren zingen van popnummers onder begeleiding van een professionele band en een professionele dirigent. Reniet Vrieze van de pilgrims zal dit voor zijn rekening nemen. De uit te voeren nummers worden van tevoren in goed overleg uitgezocht. Er is veel mogelijk, nummers van Bowie, The Beatles, Joe Cocker tot Nirvana kunnen gezongen worden. Het geheel wordt uiteraard afgesloten met een optreden op de BukBuk bühne. Ben je geïnteresseerd? Bel dan met de BukBuk, tel. 072-5321048 en vraag naar Marjolein.homeprogrammaverwachtlaatste nieuwsuitfohakkuhtheaterplattegrondA t/m Z


|Home|Programma|Verwacht|Laatste nieuws|Uitfo|Hakkuh|Theater|Plattegrond|A t/m Z|