Buk Buk - Programma

 

programma Maart

Pastoor v. Muijenweg 12

1850AC Heiloo Tel. 072 5321048

Openingstijden :
donderdag 20.30-24.00 uur
vrijdag 21.00-02.00 uur
zaterdag 21.00-02.00 uur
zondag 15.00-18.00 uur
Donderdag 4 mrt Pep Talk; open cafe avond  

Cafe open: 20.00 uur

Entree: gratis

 

Vrijdag 5 mrt


Twilight Zone  

Café open: 21.00 uur

Entree: 5,--

Zaterdag 6 mrt Gedverderrie wat een herrie:

CARP + Iedereen Zóôň Jotje+

Jeopardy! + Betercore +

Sickening Sadness

 

Zaal open: 21.00 uur

Entree: 7,50

Donderdag 11 mrt Popcollectief NH: BACHHH  

Zaal open: 21.00 uur

Entree: gratis

Vrijdag 12 mrt TNT Club:

Will en Ritz en gast D.J.

 

Zaal open: 21.00 uur

Entree: 10,-

Donderdag 18 mrt Pep Talk; open cafe avond  

Cafe open: 20.00 uur

Entree: gratis

Vrijdag 19 mrt Berbar : film cafe (comedy)

Chasing Amy; met nieuw talent in de hoofdrollen

Zaal open: 21.00 uur

Entree: gratis

Zaterdag 20 mrt Bloem de Ligny + Dive zaal open: 21.00 uur

Entree: 12,50

Donderdag 25 mrt Pep Talk; open cafe avond  

Cafe open: 20.00 uur

Entree: gratis

Vrijdag 26 mrt DJ contest Zaal open: 21.00 uur

Entree: 7,50

Zaterdag 27 mrt Metalfestival:

Consolation, Nocturnal Silence,

Horizon

Zaal open: 21.00 uur

Entree: 10,-


programma April

Pastoor v. Muijenweg 12

1850AC Heiloo Tel. 072 5321048

Openingstijden :
donderdag 20.30-24.00 uur
vrijdag 21.00-02.00 uur
zaterdag 21.00-02.00 uur
zondag 15.00-18.00 uur

1

donderdag

20:00 vrij entree

Pep Talk;
Open café avond

Elke donderdagavond open café avond in Buk Buk. In Heiloo’s gezelligste café kun je alvast inkomen voor het weekend. Ook voor een potje darten kan je bij Peptalk terecht.

2

vrijdag

21:00 vrij entree

Berbar,

film: Hard rain

Thriller met in de hoofdrollen Christian Slater en Morgan Freeman.

3

zaterdag

21.00 uur, fl. 10,-

Big Buk Buk Buk Band Battle

Ook dit jaar weer een aflevering uit de jaarlijkse soap die de big buk buk band battle heet.Zeven bands zullen strijden voor de winst van deze voorronde van noord hollands glorie

een van de bands deze avond zal zijn: DE VLOOT. Deze uit Heerhugowaard en omstreken afkomstige band speelt Nederlandstalige rock geďnspireerd door van dik hout. Daardoor

kenmerkt hun muziek zich door een stevige drum en bass, gecombineerd met een strakke

lead-gitaarpartij en een daaromheen geweven solo partij. Nog een show stopper op dit festival zal zijn: ZEEK THE FREAK AND HIS FORESKIN CHEESE BAND.

Deze contact gestoorde en af en toe zieke geesten distantiëren zich van alle bands op dit festival door hun melange van rock, Britse humor en theater. Verder is er om deze avond muzikaal wat op te lichten de band CHILKAT. Deze uit ex dlodekuz cwec (nee, het is geen spelfout) leden bestaande band bestaat sinds maart vorig jaar. Na pas één optreden achter de rug te hebben proberen zij via noord hollands glorie aan de top te komen. Wouter, Eddie, Robert en Axel hebben telefonisch laten weten dat ze er reete veel zin in hebben!

Na ontsnapt te zijn uit de klauwen van kolonel Decker en gevlucht te zijn naar Nederland hebben zij gemeend hun geluk te beproeven in het muzikale gebied.

van daar dat THE A TEAM deze avond zal proberen om het dak van de Buk eraf te blazen. Veder zijn er voor uw luistergenot en voor de onze, de bands die geen verdere introductie nodig hebben: IMPULS, THE SKAZZ en SATTELITE 7.

8

donderdag

20:00 vrij entree

Peptalk;

open café met live muziek van SWEATMEAT

De uit Amsterdam afkomstige driemansformatie SWEATMEAT brengt stevige punkpoprock ten gehore. De bandleden zijn laatbloeiers, in de dertig en nog maar een jaar bezig. Ze mochten niet meedoen aan Noord Hollands Glorie, maar hier in de Buk kun je ze toch nog zien!

9

vrijdag

21:00 , fl. 10,-

TNT club

Dansavond met trance en techno.

dj’s SPIDER WILLEM EN ASTRID

Techno, trance en club in Buk Buk deze vrijdag met top dj’s SPIDER WILLEM en ASTRID.

Nu de gabberscene wat afneemt, trekt de trance en techno scene juist op. Veel gabbers stappen zelfs over. En dat is niet verwonderlijk, wat de melodieuze trance klanken en de opzwepende techno beats hypnotiseren het publiek zodat ze wel moeten blijven dansen.

Een ander pluspunt is de vriendelijke sfeer die er op dit soort feesten hangt. Vanavond twee grote namen op het podium, gegarandeerd dat je uit je plaat gaat!

10

zaterdag

21.00 uur, fl. 15,-

POSTMEN

MRT2.jpg (187045 bytes)

Postmen is als een speer de hitlijsten ingeschoten, en wordt alleen maar populairder. De unieke combinatie van reggae en rap heef ze geen windeieren gelegd .Ook met hun live optredens hebben ze hun talent bewezen, o.a. op Metropolis en Rasism Beat it!, en werden genomineerd voor de Heineken Crossover Award. De naam Postmen is afgeleid van het nummer "African Postmen" van Burning Spear, die naast Bob Marley, Rakim en Kool G Rap een grote inspiratiebron zijn. Het debuutalbum "Documents" is zoals de titel impliceert een collectie van muzikale documenten, ieder nummer is als het ware een levensverhaal. Postmen weigert inhoudsloze nummers te maken, want, zegt frontman The Anonymous: "Als je de kans hebt om te communiceren met duizenden mensen, dan moet je die macht op de juiste manier gebruiken". Een voorbeeld van zo’n levensverhaal is het nummer "Brotherly Love:. Dit nummer schreef The Anonymous voor zijn oudere broer die de afgelopen jaren in de gevangenis zat. En de single "U wait" gaat over mensen die zitten wachten tot de wereld verandert in plaats van zelf actie te ondernemen. We zullen waarschijnlijk nog veel meer van deze postbodes horen!

15

donderdag

20:00 vrij entree

Pep Talk Café;
Open Cafe avond

live muziek van: GLIDING NATURALS

Gliding naturals is afkomstig uit de buurt van Nijmegen. Deze variërende poprock formatie wil met dit optreden bewijzen dat ze ook buiten de eigen regio in staat zijn het publiek met hun intrigerende songs te vermaken.

16

vrijdag

21:00 entree f 5,-

80's party met dj Sophie

U2, A-Ha, , Talk Talk, Madonna etc. Je kent ze nog wel, die goeie ouwe hits uit de jaren 80. Altijd leuk om ze weer eens terug te horen, en helemaal om er weer ‘s lekker de dansvloer mee op z’n kop te zetten. Het mag weer in de Buk, en er is een dresscode. Als je je in jaren tachtig kleding hult kom je er in voor de helft van de prijs! Plus dat het natuurlijk hartstikke leuk is om die oude kleren, of die van je zus of broer uit de kast te halen. Misschien vind je nog wel iets tofs in een tweedehands kleding winkeltje. Doe je best en get into the groove!

17

zaterdag

21.00 uur, fl. 12,50,-

NILSSON + support

Sinds de hitsingle Elastic baby en het verschijnen van het titelloze debuut-album in mei vorig jaar, heeft Nilsson zich onder de grote bands van Nederland geschaard. Het verhaal van Nilsson begint op Texel en laat zich lezen als een stoer jongensboek van vriendschap, volharding en talent. Dat talent werd jaren geleden al onderkend door mede-muzikanten, journalisten en radio-dj’s. Dit resulteerde in artikelen in de OOR en de Music Maker, airplay voor de single "Insane", optredens in Duitsland en op Nederlandse festivals (o.a. Waterpop ‘96), plus een uitnodiging voor VARA’s 2 meter sessies. Maar ondanks dat werd het contact met het publiek niet gelegd. Maar dat is nu helemaal anders. Momenteel is Nilsson een van de meest spelende bands van Nederland. Grote festivals zoals bevrijdings festivals in Zwolle en Rotterdam, Frozenland in Leeuwarden, Poptocht in Bergen op Zoom en Anywave in Zierikzee. Tevens waren ze te zien in een aantal dubbelconcerten met het bevriende Van Dik Hout. Met de single ‘My Brains Down" heeft de band opnieuw een hitnotering te pakken: rauw en gevoelig, een fraaie tekst, met gevoel voor traditie maar met beide benen in het heden. Wederom Nilsson ten voeten uit.

In het voorprogramma staat de band Suitcase, een driemansformatie uit Heiloo. Ze zijn eerder omschreven als fris en origineel. Het is dan ook niet gek dat zij met hun gevarieerde repertoire al eerder succesvol waren als support bij het optreden van ACDA EN DE MUNNIK (okt. ‘98).Ook ditmaal zullen zij een support doen, en ditmaal bij Nilsson.

22

donderdag

20.00 uur, vrij entree

Peptalk; Open café avond

live muziek van SODA P

SODA P is een trio uit Heemskerk. Deze gitaarrock formatie kun je het beste omschrijven als dynamische, melancholische muziek met sterke composities die niet standaard zijn. Met de nodige optredens achter de rug proberen zij nu ook Buk Buk te veroveren.

23

vrijdag

21.00 uur, fl.5,-

TWILIGHT ZONE;

mysterieus café

Na een supergeslaagde aflevering van de Twilight zone in maart, met paragnoste Tineke Hartog (die overigens in juni waarschijnlijk nog een keer terug komt), hebben we in april droom analyste Mevr. Rijn van Koltwijk uit Alkmaar uitgenodigd. Iedereen droomt meerdere malen per nacht, en in die dromen komen symbolen voor. Deze symbolen proberen jou wat te vertellen over je leven. Zorg dat je pen en papier naast je bed hebt liggen, schrijf je dromen op en neem ze mee naar de Buk Buk.

24

zaterdag

21.00 uur, fl. 15,-

BIRGIT SCHUURMAN + Martelpap

Net begonnen en nu al Diva neigingen. Birgit Schuurman (21 jr.), het jongere zusje van soapster Katja, levert met haar debuutsingle "A little famous" als het ware een beginselverklaring af. Ze wil namelijk een ster worden. Voor minder doet ze het niet. ‘I’m tired of feeling small" zingt ze zonder gęne. Zonder ambities kom je er ook nooit, zullen we maar denken over deze prima donna. Afgemeten aan de goede reacties in de media, zit het wel snor met haar aspiraties voor het sterrendom. Sinds de week van de Nederlandse muziek staat ze al op de playlist van radio 3FM. Ook o.a. TMF, Telekids, Nieuwe Revu, Hitkrant, en Breakout! Gingen al voor haar charmes door de knieën. Op een geheel andere wijze dan haar zus doet ze haar ding. Haar muzikale genre - gitaarpop - is veel ruiger. Engels is de voertaal. Ook maakt ze geen deel uit van een ‘spicy’ meidentrio, ze doet het in haar uppie. Momenteel wordt er gewerkt aan een volledig album, waarvan de releasedatum nog geprikt moet gaan worden.

In het voorprogramma staat de lokale band Martelpap. Vorig jaar hebben ze de voorronde van de Big Buk Buk Band Battle gewonnen. Gein staat voorop bij Martelpap, en hoe onzinniger de teksten hoe leuker. Maar een ding is zeker, ze maken er een feestje van!

29

donderdag

20.00 uur, vrij entree

Peptalk;

open café avond

Gezellig barhangen bij Peptalk, elke donderdagavond open.

v

verwacht

21 mei: Luilak dance party met dj’s Astrid, Pavo, Tiësto, Eric E

5 juni: Herman Brood

vv

Voorverkoop

Voor de met een sterretje (*) gemarkeerde concerten wordt voorverkoop gehouden. Kaarten zijn dan verkrijgbaar bij BukBuk, en Centerdisc in Heiloo, en Popeye in Alkmaar. Voor alle overige concerten is het mogelijk kaarten te reserveren. Bel dan naar BukBuk; 072.5321048