BukBuk

BukBuk, Pastoor van Muijenweg 12, 1852 EH Heiloo, tel: 072.5321048,
website : http://huizen.nhkanaal.nl/~bukbuk, email : bukbuk@huizen.nhkanaal.nl
Voorverkoopadressen: Centerdisc Heiloo, Popeye Alkmaar

1

zaterdag

21:00 vrij entree

Open café avond

2

zonderdag

14:30 vrij entree

Chilly Sunday;

Katertje wegwerken? Bakken gratis koffie helpen je weer op de been bij ons gezellige zondag café.

6

Donderdag

20.00 vrij entree

Pep Talk

Open café avond met live act.

Elke donderdagavond open café avond met live acts in Buk Buk. In Heiloo's gezelligste café kun je alvast inkomen voor het weekend. Ook voor een potje darten kan je bij Peptalk terecht.

7

vrijdag

21:00 vrij entree

Berbar

film: "Blade"

Een spannende vampierfilm (actie/horror) met in de hoofdrollen Wesley Snipes. Half vampier, half mens, immuun voor andere vampiers bestrijd hij het kwaad dat 's nachts de duistere straten onveilig maakt.

8

Zaterdag

21:00 , fl. 5,-

Vinyl Flavor

Hip hop party.

Dj's DNS en Klank, bekend van het hip hop café Vinyl Flavor in De Koog, veroveren langzaam maar zeker de rest van Noord Holland met hun hip hop, soul en funky beats.

14

vrijdag

21:00 uur, entree: fl. 5,-

Twilight Zone

Mysterieus café.

Deze maand hebben we voor alle geďnteresseerden in buitenaardse levensvormen een zeer interessant programma van ZIJ ZAGEN ZE VLIEGEN. In deze presentatie krijgt men het beste van de UFO informatie op een rijtje gezet. Dit totaal 3 uur durend programma is na dertig voorgaande lezingen in de regio Alkmaar, een van de laatste lezingen in het regionale circuit. "Zij Zagen Ze Vliegen" gaan verder naar de Nationale pers, zo zijn er al aanbiedingen gedaan door diverse actualiteiten programma's. Het doel van dit programma is het omgaan met informatie over UFO's op een hoger niveau te brengen. Ze laten de feiten de feiten, en je moet zelf maar uitmaken wat je wel of niet geloofd. Nederland loopt achter wat dit betreft, 90% van de pers en de bevolking van Nederland kent het materiaal wat gebruikt wordt tijdens dit programma niet. Er wordt ook internationaal filmmateriaal gebruikt, en er is zelfs materiaal bij dat ook door discovery channel is gebruikt. Deze topper van het Twilight Zone seizoen is mee te maken voor maar vijf piek, dus wees er snel bij.

15

zaterdag

21.00 uur, entree: fl. 7,50,-

HQ festival:

 

De Vloot, Oxol, Satellite 7

Op zaterdag 15 mei zullen den nummers een en twee van de Big Buk Buk Band Battle hun kunnen nogmaals laten horen.

Verwacht word dat de mannen hun nummers na commentaar van de jury verfrist en verbeterd hebben.

Sattelite 7 (winnaar) een band in het bezit van een goede zanger, speelt afwisselende muziek met veel spanningsopbouw.

De band lijkt door Bush te zijn geďnspireerd maar de bandleden zeggen niet naar Bush te luisteren, wat duidt op kwaliteiten die een band nodig heeft voor succes.

De nummer twee van het festival, De Vloot, speelt lekkere Nederlands gezongen nummers die ondersteund worden door goede muzikale partijen.

De teksten springen eruit door dat zij vol pit zijn en een duidelijke boodschap brengen.

Deze twee bands worden ondersteund door het knallende geluid van de formatie Oxol.

Met de battle hebben zij niet mee gedaan maar dat wil niet zeggen dat zij onder doen voor den andere twee bands.

Vanaf 21.00 uur ben je van harte welkom in de Buk, de entree zal 7,50 bedragen.
.

16

zondag

14.30 uur, vrij entree

Chilly Sunday;

katercafé.

20

donderdag

20.00 uur, vrij entree

Peptalk

open café avond met live act.

21

vrijdag

22.00-06.00 uur, entree: fl. 25,-

*The land of plenty

Op vrijdagavond 21 mei organiseren B&B in de Buk Buk de eerste editie van "The Land of Plenty". In het Nederlands betekent dit luilekkerland wat een hoge graad aan kwaliteit en lekkere muziek garandeert, zeker met de volgende grote namen uit het dance-circuit: Pavo (bekend van de cd's Trance Pavo Express), DJ Astrid (New dance radio, Northsea venue), Ronald Molendijk (New Frontier, Nighttown) en niemand minder dan DJ Tiësto (forbidden paradise, Dance terminal).

In tegenstelling tot de voorgaande dance feesten zal deze party met hoogste uitzondering tot 06.00 uur doorknallen.

B&B staat voor exclusiviteit en een hoog VIP-gehalte, waardoor er deze keer maar 300 tickets in de voorverkoop beschikbaar zijn.

De tickets kosten F25,- en zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!!!!

22

Zaterdag

21.00 uur,vrij entree

Open café avond.

23

zondag

14:30 uur, vrij entree 

Chilly Sunday;

katercafé.

27

donderdag

20.00 uur, Fl. 2,50 entree voor de slachtoffers van Kosovo.

Peptalk;

open café avond met live act.

Gezellig barhangen bij Peptalk, elke donderdagavond open.

28

vrijdag

21.00 uur, entree; fl.15,- waarvan 2,50 naar de slachtoffers van Kosovo gaat.
RAMP - TOUR:

Osdorp Posse + Onderhonden

De Ramp-tour is een project van Ramp Records, een avondvullend programma met afwisselend Osdorp Posse, Onderhonden en hip hop dj's. De Onderhonden bestaan uit vier van de beste Nederlandstalige rappers, en twee beatcreaters (Seda en Warlock). Er wordt wel eens een vergelijking gemaakt met de Wu Tang Clan. Osdorp Posse behoeft geen intro, iedereen kent deze Nederhopband ondertussen wel. De Ramp- optredens zijn bedoeld om weer een beetje echte hip hop sfeer terug te brengen in de zalen. Dat betekent dus GEEN house, techno of wat dan ook voor of na de show, maar een avond pure hip hop! Waar voor je geld dus! Tijdens de optredens krijgt het publiek ook de kans om te freestylen. Kortom, een interactief avondje hip hop, hip hop, en nog eens hip hop voor de echte liefhebbers!

29

zaterdag

21.00 uur, entree: fl. 7,50, waarvan fl. 2,50 naar de slachtoffers van Kosovo gaat
NH- superkwartet:

Hurryman + Suitcase + Harry's Nephew + Bocht.

De spits zal afgebeten worden door de (grotendeels) uit Heiloo afkomstige band: The Hurryman. De band bestaat uit gedegen muzikanten die hun vak verstaan. Ze spelen lekker in het gehoor liggende rockliedjes, die zeker de moeite waard zijn te beluisteren. De tweede band van deze avond is de uit Heiloo afkomstige formatie Bocht. Met hun Nederlandstalige liedjes weten ze het publiek te boeien, en ook bij hun Britpop covers (Radiohead) blijft men niet stilstaan. De derde band is wederom afkomstig uit Heiloo en luisterd naar de naam Suitcase. Deze band bestaat uit drie jonge heren die slechts 11/2 jaar bestaan. Desondanks hebben zij al o.a. in het voorprogramma van Acda en de Munnik en Nilsson gestaan. Een band met stevige, maar ook rustige rock nummers. Niet missen dus! De laatste band heeft weinig aankondiging nodig, namelijk de formatie Harry's Nephew. Deze band is al enige tijd uit de roulatie, maar zij zijn speciaal voor deze avond weer bij elkaar gekomen om een spetterend en swingend einde aan deze avond te maken. Met hun liedjes krijgen ze menig publiek op de dansvloer. Kortom, een gezellige, swingende avond, om niet voorbij te laten gaan!

30

zondag

14.30 uur, vrij entree.
Chilly Sunday

katercafé met NIX

Nix staat vooral bekend om een zeer populair bandlid, Oscar Moens, de keeper van AZ op de keyboard. Ze spelen Nederlandstalige rock. Ramon Rijnaards ontpopt zich als Neerlands strakste drummer binnen deze formatie. Beroemdheden binnen de Buk, en nog gratis te bezichtigen ook!

v

verwacht

10 juli: Postman + Vinyl Flavor

vv

Voorverkoop

Voor de met een sterretje (*) gemarkeerde concerten wordt voorverkoop gehouden. Kaarten zijn dan verkrijgbaar bij BukBuk, en Centerdisc in Heiloo, en Popeye in Alkmaar. Voor alle overige concerten is het mogelijk kaarten te reserveren. Bel dan naar BukBuk; 072.5321048 

INFO

BukBuk Info

Adres, Telefoonnummer, Openingstijden

Poppodium Buk Buk biedt behalve concerten ook theater, een danceparty (TNT club) en iedere donderdag Pep Talk café, met regelmatig live bands op het programma; en Berbar; films. Bovendien is er een keer per maand de mysterieus activiteit Twilight Zone, met elke maand een spannende act.LET OP!!! Buk Buk gaat dit jaar langer door! Met een knallend optreden van Postman op 10 juli sluiten wij dit seizoen af. Tot dan kun je van ons programma genieten.

Adres: Pastoor van Muijenweg 12, 1852 EH Heiloo, tel. nr.072.5321048.
BukBuk, Pastoor van Muijenweg 12, 1852 EH Heiloo, tel: 072.5321048, fax: 072 5321049
website : http://huizen.nhkanaal.nl/~bukbuk, email : bukbuk@huizen.nhkanaal.nl
Voorverkoopadressen: Centerdisc Heiloo, Popeye Alkmaar

Openingstijden:
Donderdag 20.00 - 24.00
Vrijdag      21.00 - 02.00
Zaterdag    21.00 - 02.00
Zondag      16.00 - 20.00

Bands Gezocht

Buk Buk zoekt gevorderde bands voor het HQ festival. Toppertjes worden in het voorprogramma van bekende bands geplaatst. Ook beginnende bands krijgen de kans om eens de vier muren van hun oefenruimte te verlaten en in het Buk café op te treden. Genoeg reden om eens te bellen, vraag naar Berber of Frans.

Medewerkers Gezocht

Hé, zit je nou nog steeds achter die tv te hangen in je vrije tijd, ben jij van de zap generatie?! Ga eens wat nuttigs doen in je vrije tijd! Biertje tappen, bandje boeken, postertje maken, feestje organiseren, je weet wel, bij de Buk natuurlijk! Bel op dinsdag en donderdagmiddag naar de Buk en vraag naar Marjolein.

KOSOVO

Oorlog, ellende, en meer mensonterende gebeurtenissen vinden nu plaats....

Wat kunnen we er aan doen? Geld inzamelen om de mensen die hulp nodig hebben in het getroffen gebied te kunnen voorzien van een stuk brood, een warme deken, of medicijnen. Daarom zamelen wij geld in. Donderdag 27 mei heffen wij een eenmalige entree van fl. 2,50 op Pep talk. Vrijdag 28 mei houden wij fl. 2,50 in van de entree op Osdorp Posse, en zaterdag 29 mei houden wij tevens fl. 2,50 in op de entree van het N-H superkwartet. Gedurende het hele weekend zullen er ook collectebussen voor Kosovo in de Buk staan. Al het geld zal worden overgemaakt op giro 555 van de Landelijke hulporganisaties, een nummer waar ook jij geld op kunt storten.